Walborgs anslagstavla!

Happy at Work söker ny CTO!

Happy at Work är ett SaaS-företag som erbjuder ett verktyg som effektivt mäter medarbetares välmående på arbetsplatsen. Vi söker nu en CTO till vår organisation.


DETTA ÄR NU LÖST

TACK VARE KARIN LANDIN!

Identimi söker driven entreprenör som vill flytta in hos ett erfaret grundarteam.

Ett grundarteam med erfarenhet av programmering och IT-säkerhet (på högsta internationella nivå) marknadsföring, resande av kapital (tiotals miljoner i tidigare bolag) och bolagsbyggande redan investerat hundratals arbetstimmar och många hundra tusen men pga engagemang i andra bolag behöver dig som har TID och som längtar efter att få andas och leva med denna spännande tjänst, mot ett delägande och därmed en verklig del av framgången. Vi berättar mer när du hör av dig. Placering i Göteborg är ett krav.


Telefon: 0736-505599

Mail: jens@queenslab.se

Affärsidé kring jämförelse-sajt likt Prisjakt  men för Webinars söker VD/entreprenör.

En affärsidé som kom till oss från vår vän Navid Modiri men som behöver en entreprenör som driver idén till ett bolag och tillsammans med oss bygger en klass-A tjänst för ändamålet. Helt klart något för dig som är driven och brinner för digitalisering och gillar webinars och som oss tror på att dessa kommer växa enormt och behöva sorteras, filtreras på pris och omdömen etc. Om du vill jobba vidare med idén och det klickar mellan idégivaren och dig så välkomnar vi ett samarbete där QueensLab ev blir delägare och IT-partner i någon form och där Walborg gärna erbjuder kontorsplats och hjälper dig igång.


Telefon: 0736-505599

Mail: jens@queenslab.se

Startup för kattpassning söker VD mfl.

Vi är ett gäng som driver startupen KattBNB.com - ett AirBNB fast för katter, som lanseras den 1 juni i år. Det finns fina exempel på denna typ av tjänster som slagit stort utomlands men i sverige saknas detta ännu.


Vi som driver tjänsten idag är i första hand designers och utvecklare. För att komplettera teamet,  söker vi nu någon med VD-profil som gillar finanser, kan jobba hands on med försäljning och marknadsföring, vara drivande i fortsatt rekrytering av ett bredare team, och och allt det där andra som man gör som VD i ett ungt bolag. Bestämmer över alla. Skämt åsido. Som VD kommer du att erbjudas optioner i ett aktiebolag istället för lön initialt och givetvis är det ett krav att du skall gilla djur! Låter detta intressant? Kontakta oss så tar vi en kaffe och diskuterar detta vidare!


Mail: zane@queenslab.se